NELSON FOSSEY

Ο Nelson Fossey είναι Γάλλος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονας. Το 2019, ίδρυσε το δημιουργικό του στούντιο με το όνομα Index Office όπου αναπτύσσει μια ευαίσθητη προσέγγιση σε σύγχρονα εργαλεία και νέες τεχνολογίες για να προσφέρει καινοτόμες ιδέες στην υπηρεσία του χρήστη. Η συνεχής αναζήτησή του για χρήσιμες και κατάλληλες μορφές τον οδήγησε να συνεργαστεί με δημόσιους οργανισμούς, νεοφυείς επιχειρήσεις και μεγάλες ομάδες.

Η συνεργασία με τη Lexon καθιστά δυνατή την προσφορά προϊόντων με φαινομενική απλότητα, αλλά παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και αξιοσημείωτη ευκολία στη χρήση. Η Orbe, η πρώτη λάμπα που σχεδιάστηκε με τη Lexon, έλαβε το Red Dot Design Award 2023 για να συνοδεύσει την κυκλοφορία της.

 

NATACHA POUTOUX & SACHA HOURCADE

natacha.sacha. είναι ένα παγκόσμιο στούντιο σχεδιασμού που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 2018, με κορυφαία έργα στη διεπαφή βιομηχανικού σχεδιασμού, επίπλων, σχεδιασμού υπηρεσιών και αρχιτεκτονικής. natacha. sacha. δημιουργήθηκε από τους Natacha Poutoux και Sacha Hourcade, δύο σχεδιαστές που εκπαιδεύτηκαν στα ατελιέ ENSCI Les και στη συνέχεια σε διεθνή στούντιο όπως οι India Mahdavi, Stefan Diez και Ronan & Erwan Bouroullec. Το έργο τους στοχεύει στην οικονομία των μέσων. Χαρακτηρίζεται από προσεκτική έρευνα γύρω από καθαρές, διακριτικές και λειτουργικές φόρμες με στόχο την απλούστευση της ανάγνωσης και χρήσης του αντικειμένου, ενώ χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους. Το στούντιο έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία, όπως το Grand Prix de la Création de Paris το 2019, το Rising Talents Prize στο Maison & Objet το 2020 και ονομάστηκε ως φιναλίστ στο βραβείο James Dyson το 2018. Το 2021, οι δύο σχεδιαστές εγκαινιάζουν ένα φιλόδοξο ερευνητικό έργο για να σκεφτούν τρόπους για να παράγουν πιο βιώσιμα στον κλάδο της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια μιας διαμονής στη Villa Kujoyama στην Ιαπωνία.

 

MANUELA SIMONELLI & ANDREA QUAGLIO

Ο Quaglio Simonelli γεννήθηκε από μια συνάντηση μεταξύ δύο σχεδιαστών, του Andrea Quaglio και της Manuela Simonelli, η κοινή τους δουλειά τροφοδοτείται πραγματικά από ιστορίες, μια δημιουργική ματιά στον περιβάλλοντα κόσμο, μεταλλάξεις που θα ήθελαν να προκαλέσουν: επομένως δημιουργούν οικεία εμφάνιση αντικείμενα μολυσμένα από το απροσδόκητο και το ποιητικό. Το Μαϊάμι είναι το όνομα της συλλογής: κομψά πετάει με νοσταλγικά φτερά, ένα στιλιστικό μάτι Art Deco που ανταποκρίνεται στις πραγματικές τεχνικές απαιτήσεις. Διατηρεί τις ευγενικές δυνάμεις μέσω μιας εγκάρσιας πρότασης. Αυτή η σειρά φέρει τις ακριβείς υπογραφές μιας προσέγγισης που βασίζεται στην πρακτική τους – να μην βλέπει ποτέ τα πράγματα όπως είναι.

MINO

Η συλλογή Mino αποτελείται από πολλά φορητά ηχεία bluetooth που προορίζονται να τα έχετε παντού μαζί σας! Με τα στρογγυλεμένα σχήματα και τα μικρά τους μεγέθη, κάθε ασύρματο ηχείο της συλλογής προσφέρει έναν εντυπωσιακό ήχο και φέρνει μια νότα κομψότητας σε κάθε δωμάτιο.

 

MARC BERTHIER

Σχεδιαστής και αρχιτέκτονας, συνεργάζεται με τη Lexon για περισσότερα από δέκα χρόνια. Μεγάλο Βραβείο Εθνικού Βιομηχανικού Σχεδιασμού, έλαβε δύο Χρυσά Compas d’Or στην Ιταλία, το Βραβείο Gabriel, το Μετάλλιο Τέχνης και Βιομηχανίας στη Γαλλία, το Βραβείο Design Plus και πολλές φορές το Βραβείο Form Design στη Γερμανία και το New York Accent Design στις Η.Π.Α. . Πολλές από τις δημιουργίες του αποτελούν μέρος των συλλογών του Εθνικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης, του Μουσείου Διακοσμητικών Τεχνών, του Εθνικού Ταμείου Σύγχρονης Τέχνης. Βρίσκονται επίσης στη μόνιμη συλλογή του NewYork’s MoMA.
«Η συνεργασία μου με τη Lexon μου έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξω ένα σχέδιο αντικειμένων σε πολλούς τομείς και σε ένα περιβάλλον πραγματικά βιομηχανικής παραγωγής. Προσωπικά αξεσουάρ, αντικείμενα για το σπίτι, τον κήπο, το γραφείο, τα ταξίδια ή την αναψυχή. Ένας εντυπωσιακός αριθμός έργων, που περιλαμβάνονται όλα σε μια συνεκτική ενότητα. ”

TYKHO

Τ

Το Τykho Radio δημιουργήθηκε (σχεδόν πριν από 20 χρόνια) για να ακούτε τις Πρωινές Ειδήσεις ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας, τα ηχεία Bluetooth Tykho Booster και Tykho Speaker δημιουργήθηκαν για να ακούτε μουσική οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

 

GUILLAUME DELVIGNE

Μετά την αποφοίτησή του το 2002, ξεκίνησε την καριέρα του με διακεκριμένους σχεδιαστές όπως ο George J. Sowden ή ο Marc Newson. Εξελίσσεται κυρίως στους τομείς των επίπλων, των αντικειμένων, του φωτισμού και της εσωτερικής διακόσμησης.

NOMADAY

Μια συλλογή σχεδιασμένη για τον επιβάτη όλων μας. Μείνετε εν κινήσει και πάντα έτοιμοι.

LEXON STUDIO

Από το 1991, η Lexon έχει δημιουργήσει μια μοναδική σχέση με τη δημιουργικότητα. Στα δεκαεννέα χρόνια ανάπτυξης, η Lexon παρέμεινε πιστή στη δέσμευσή της για σχεδιασμό: χωρίς συμβιβασμούς. Ηλεκτρονικά είδη, αποσκευές, αξεσουάρ ταξιδιού, γραφείο ή αναψυχή: αυτή η προκατάληψη δεν μετριέται με αριθμούς. Η διάστασή του είναι η ευαισθησία. Πάνω απ’ όλα είναι θέμα να υπάρχει το αντικείμενο για τη χαρά και τη χρήση του αποδέκτη του.

Η οικειότητα που έχει η Lexon με τα επιτεύγματά της είναι επίσης αυτή που προβάλλει η Lexon σε εσάς: φίλους αντικείμενα για φίλους. Η ποικιλομορφία των τεχνολογιών και των υλικών, οι υπογραφές και οι εμπνεύσεις, είναι αυτή των μεγάλων οικογενειών: συναντώνται ηλικιωμένοι και νέοι σχεδιαστές. Αυτή η υπέροχη αλχημεία της γενιάς του χρόνου μας δίνει αυτό που ονειρευόμαστε. Οι πενήντα πέντε χώρες όπου η μάρκα είναι παρούσα και τα μουσεία μοντέρνας τέχνης από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο για να επιβεβαιώσουν τις διαισθήσεις μας.

 

ALAIN BERTEAU

Ο Alain Berteau είναι αρχιτέκτονας, σχεδιαστής προϊόντων και καθηγητής με έδρα τις Βρυξέλλες. Το έργο του Alain αναγνωρίζεται για τη συνδυασμένη απλότητα και την καθοριστική λειτουργική του καινοτομία.

SOFTPOWER

Μια εντελώς ασύρματη καινοτομία. Χωρίς υποδοχές, χωρίς καλώδια.

 

ΦΕΛΙΝΑ ΣΟΚ ΤΣΑΜ

Σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και Γαλλίδα σχεδιάστρια, η Fellina Sok Cham αποφοίτησε το 2010 στο Παρίσι. Μετακόμισε στην Ασία και εργάστηκε διαδοχικά σε διάφορα έργα εσωτερικής διακόσμησης. Από το 2012 έως το 2013, συνεργάστηκε με τη Lexon για μια νέα συλλογή. Σήμερα, με έδρα την Πνομ Πενχ, τα έργα της επικεντρώνονται στο διάστημα.

 

MARC VENOT

Μετά από σπουδές μαθηματικών και φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Jussieu, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο ενσωματώνοντας το Ensci \ Ateliers όπου αποφοίτησε το 2004. Για έξι χρόνια εργάστηκε σε ένα παριζιάνικο πρακτορείο παγκόσμιου σχεδιασμού. Το 2011 αποφάσισε να ανοίξει το δικό του στούντιο. Εκτός από ένα απλό και νηφάλιο σχέδιο, του αρέσουν τα αντικείμενα που εκπλήσσουν. Κατά τη γνώμη του, αυτή είναι η χρήση που μας δένει με τα αντικείμενα και δημιουργεί μια πλούσια και διαρκή σχέση μαζί τους. Ένα αντικείμενο του οποίου η χρήση είναι σωστή, είναι ένα αντικείμενο που διατηρεί κανείς και δεν το αντικαθιστά

Γνωρίζω τον Lexon από τότε που ανακάλυψα το design. Όταν έφτασα στο ENSCI, ο Marc Berthier ήταν δάσκαλος και όλοι γνώριζαν το διάσημο ραδιόφωνο Tykho και το Lexon. Το σχέδιο για τον Lexon σημαίνει συνεργασία με τον Rene Adda, μια απαιτητική και πλούσια περιπέτεια. Ο Ρενέ έχει μια δίκαιη και ακριβή ματιά στον σημερινό κόσμο και είναι πολύ ευχάριστο να μοιράζεσαι και να συγκρίνεις τις ιδέες του μαζί του. Πέρα από το design, μας οδηγεί το ίδιο πάθος, η αγάπη για τις παλιές μοτοσυκλέτες.

 

VALENTINA & SIMONE SPALVIERI

Το στούντιο Spalvieri / Del Ciotto είναι ένα μέρος όπου συναντώνται ιδέες, έρευνα και πειραματισμοί. Η δουλειά τους χαρακτηρίζεται από μια απλότητα που είναι τυπική και λειτουργική, σε συνδυασμό με έντονη ευαισθησία και βασίζεται στην ιδέα ότι κάθε αντικείμενο πρέπει να είναι και τα δύο, αντανάκλαση της εμπειρίας μας και κάτι που θα περάσουμε στις μελλοντικές γενιές. Δημιουργούν αντικείμενα που προσπαθούν να εξανθρωπίσουν νέες τεχνολογίες και νέα υλικά. Στόχος τους είναι να κάνουν το σχέδιο να λάμπει στην καθημερινή ζωή, να βοηθήσουν τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν και να κατανοούν καλύτερα τα νέα τους αντικείμενα

 

ΘΕΟ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Αποφοίτησε από το βιομηχανικό σχέδιο το 1990, ο Theo Williams «θέλει να δημιουργήσει τρόπους σκέψης ειδήσεων». Φέρνει μια διαφορετική οπτική σε όλα: προϊόντα, έπιπλα, εκτύπωση, συσκευασία, λιανική και ανάπτυξη επωνυμίας. Το ταλέντο του να προκαλεί νέους τρόπους σκέψης δίνει τη δυνατότητα στους λιανοπωλητές, τις επωνυμίες, τους αγοραστές και τους κατασκευαστές να πραγματοποιήσουν καλύτερα τους στόχους τους. Ο Theo αυτή τη στιγμή εργάζεται με την εκτεταμένη εμπειρία του εμπνέοντας ένα ευρύ φάσμα διεθνών εμπορικών σημάτων και ετικετών.

 

SHOJI ITO

Διευθυντής σχεδίασης, προγραμματιστής προϊόντων και σχεδιαστής προϊόντων. Ήταν ο γενικός διευθυντής του Design Room στο MUJI από το 2002 έως το 2008. Σχεδίασε και σκηνοθέτησε πάνω από 3.000 προϊόντα. Έλαβε τρία IF Design Award Gold το 2005 και ένα το 2007. Ίδρυσε το δικό του στούντιο, Designito, το 2010. Τα πρόσφατα έργα του περιλαμβάνουν ένα έργο συνεργασίας με την πόλη της Γιοκοχάμα για τη σύνδεση τοπικών εργοστασίων και δημιουργών.

 

KAZUYA KOIKE

Ο Kazuya Koike αποφοίτησε από το σχεδιασμό προϊόντων από το Osaka Design College το 2003. Από το 2003 έως το 2012 ήταν επικεφαλής σχεδιαστής στο Ideaco, ένα στούντιο σχεδιασμού στην Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια του οποίου κέρδισε πολλά βραβεία, όπως ένα iF Design Award και ένα Good Design Award . Το 2012 ίδρυσε την Doogdesign, μέσω της οποίας έχει ασχοληθεί με πολλά έργα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

ELIUM STUDIO ELISE BERTHIER & ANNE KLEPPER

Τα μέλη του παριζιάνικου στούντιο σχεδιασμού eliumstudio χτύπησαν ξανά σε μια νέα συνεργασία με τη Lexon. Μετά τη συλλογή TYKHO του Marc Berthier, τη συλλογή SAFE των Pierre Garner και Elise Berthier, μαζί με πολλά σετ αντικειμένων που αναπτύχθηκαν με τη Lexon τα τελευταία 20 χρόνια, η Anne Klepper και η Elise Berthier έχουν σχεδιάσει το TERRACE, μια φορητή λάμπα 3 σε 1, ηχείο bluetooth και ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Το Eliumstudio είναι ένα παγκόσμιο στούντιο σχεδιασμού που εφαρμόζει το signature design στη βιομηχανική σφαίρα, συγχωνεύοντας στην ίδια κίνηση την κυριαρχία των νέων τεχνολογιών και την αναζήτηση της ελαφρότητας. Το Eliumstudio έχει κερδίσει πολλά βραβεία από τη δημιουργία του το 2002, όπως βραβεία σχεδίασης IF και IF Gold, βραβεία σχεδίασης reddot, CES Innovation και Best of Innovation.

 

CLAUDIO GATTO

Ο Claudio Gatto είναι ένας Ιταλός Σχεδιαστής που γεννήθηκε στην πόλη της Βενετίας το 1986. Μεγαλώνοντας στη Βενετία, η θάλασσα, το νερό και οι βάρκες του ήταν μεγάλο πάθος από τότε που ήταν παιδί. Το νησί και τα τοπία του επηρέασαν βαθιά τα χόμπι, τη γεύση του και τον βοήθησαν να ανακαλύψει την κρυμμένη δημιουργικότητά του. Διακρίνεται από μια πολύ ασυνήθιστη προσέγγιση, ο Claudio Gatto είναι ένα πολύ περίεργο άτομο και μεγάλος λάτρης της έρευνας από διάφορες απόψεις. Του αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα να σχεδιάζει καθημερινά αντικείμενα που είναι απλά και έξυπνα απλά για να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας με λίγο στυλ, χωρίς να ξεχνάμε ότι αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι λεπτομέρειες, γιατί η ποιότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες!

 

PHILIPPE TABET

Ο Philippe Tabet γεννήθηκε στις Βερσαλλίες της Γαλλίας. Το 2009 αποφοίτησε από το βιομηχανικό σχέδιο στη σχολή Condé στη Λυών. Ζει και εργάζεται στο Μιλάνο. Από το 2009 εργάστηκε διαδοχικά για το Design της BETC στο Παρίσι και για τον Odoardo Fioravanti στο Μιλάνο. Το 2013 δημιούργησε το δικό του στούντιο στο Μιλάνο και συνεργάστηκε με επωνυμίες όπως Lexon, Miniforms, Pianca, XSories, Infiniti και Incipit.
«Το ενδιαφέρον μου για τον Λέξον χρονολογείται πολύ πριν από τη συνάντησή μου με τον κ. Άντα. Οι δημοφιλείς και καινοτόμες δημιουργίες του με γοήτευσαν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να συνεργαστώ μαζί του μια μέρα. Με αφορμή μια συνάντηση που διοργάνωσε η VIA, είχα επιτέλους την ευκαιρία να παρουσιάσω το ξυπνητήρι Slide στον Mr.Adda που το βρήκε σε συγχρονισμό με το brand του και μου άνοιξε τις πόρτες της Lexon. ”

 

IONNA VAUTRIN

Η Ionna Vautrin γεννήθηκε στη Γαλλία το 1979. Αποφοίτησε από το Nantes Atlantique School of Design το 2002. Από το 2002, έχει εργαστεί διαδοχικά για την Camper στην Ισπανία, τον George J. Sowden στην Ιταλία και για τους Ronan και Erwan Bouroullec στη Γαλλία . Άνοιξε το δικό της στούντιο τον Ιανουάριο του 2011 αφού κέρδισε το μεγάλο βραβείο της δημιουργίας της πόλης του Παρισιού. Πλέον συνεργάζεται με διάφορα brands και εκδότες όπως Foscarini, Mustache, Kvadrat, Christian Dior, Sancal, Super-ette, Lexon, Serralunga. Το έργο της Ionna Vautrin είναι όπου η ποίηση και η βιομηχανία ενώνονται. Όταν σχεδιάζει καθημερινά αντικείμενα, στόχος της είναι να φέρει ένα στοιχείο έκπληξης στο απλό και προφανές. Συνδυάζοντας γεωμετρικές και οργανικές φόρμες με ένα παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο πνεύμα, τα έργα της προσφέρουν διαισθητική λειτουργικότητα ενώ αποπνέουν μια ζεστή και οικεία παρουσία.

 

MATTHIEU LEHANNEUR

Ο Mathieu Lehanneur είναι ένας από τους λίγους σχεδιαστές της γενιάς του που μπορεί να αγκαλιάσει τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς. Για τη δημιουργία έργων που εξυπηρετούν τους χρήστες, ο κ. Lehanneur θεωρεί ότι είμαστε όλοι όντα με δομή που είναι πολύ περίπλοκη, ώστε μια καρέκλα να είναι αρκετή για την άνεσή μας. Το να ζεις καλύτερα, συνεπάγεται καθαρότερο αέρα για να αναπνέεις, φαγητό πάντα πιο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, καλή υγεία και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επιθυμία να ζεις πιο ικανοποιητικά.

 

PAULINE DELTOUR

Η Pauline Deltour γεννήθηκε το 1983 στο Landerneau της Γαλλίας. Μετά από ένα BTS στο σχέδιο στο Olivier de Serres το 2004 (ENSAAMA), εντάχθηκε στο τμήμα σχεδίασης αντικειμένων των Διακοσμητικών Τεχνών του Παρισιού και αποφοίτησε το 2007. Εργάστηκε τέσσερα χρόνια για τον σχεδιαστή Konstantin Grcic στο Μόναχο στη Γερμανία και δημιούργησε το δικό της στούντιο . Ζει στο Παρίσι από τον Οκτώβριο του 2010.
Η χαρακτηριστική διάκριση του σχεδίου της, τόσο εύστοχο όσο και λεπτό, δείχνει πάντα την προσωπικότητά της: αυτό το λεξιλόγιο είναι επίσης ένα που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την έκφραση της Pauline Deltour. Εκπαιδεύτηκε σε έναν από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους σχεδιαστές, ξεκίνησε μια ατομική πρακτική ανεξάρτητης σχεδιάστριας από το 2010.

ΨΙΛΟ

Η Fine συλλογή αποτελείται από κομψά και πρακτικά αντικείμενα για γυναίκες που περιλαμβάνει ένα power bank και μια λάμπα LED.

 

EUGENI QUITLLET

Ο Καταλανός σχεδιαστής από την Ίμπιζα, γεννημένος το 1972, ο Eugeni Quitllet αποφοίτησε από τη Σχολή Τέχνης της Βαρκελώνης “La Llotja”. Γεννήθηκε με την ικανότητα να κυριαρχεί στους κώδικες της ακαταμάχητης αποπλάνησης. Ουσία και φως, διαφάνεια και αδιαφάνεια, το παιχνίδι μεταξύ λειτουργικότητας και ψευδαίσθησης. Ένα λεξικό αντικειμένων, έξοχα πλαισιωμένο για να αποκαλύπτει τέλεια πρακτικά κομμάτια που είναι η περιοχή των ονείρων. Μέσα από αυτές τις προκλητικές συνεργασίες, ο Eugeni Quitllet καταφέρνει να εξάγει απτές ταυτότητες από τεχνητά θραύσματα και ονειρικές υποκλίσεις. Οι υλοποιήσεις του έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των συλλογών των επιμελητών με τη μεγαλύτερη επιρροή. Εκλεγμένος Σχεδιαστής της Χρονιάς 2016 από την Maison & Objet (Παρίσι), η σχέση του Ισπανού με τη Lexon συνεχίζει να εκδηλώνεται ως στοιχειώδης έκφραση εργασιών που εκτελούνται τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Το μαγικό μονοπάτι του σχεδιασμού που φέρνει την απλότητα και το συναίσθημα στο προσκήνιο.

 

JOSÉ LÉVY

Ο José Levy είναι ένας από τους σπάνιους σχεδιαστές που λάμπουν σε τόσο διακριτικά διαφορετικούς δημιουργικούς τομείς. Ελευθερία, ρομαντισμός, ευαισθησία, δύναμη και μαγεία: Η προσγείωση του Levy στο Lexon Planet ήταν ένα γεγονός.
Για τον Lexon δημιούργησε μια σειρά ηλεκτρονικών αντικειμένων: το S.A.L.T. συλλογή (Sound And Light Tools).

 

LUCA ARTIOLI

Έχοντας αποφοιτήσει στη Γραφιστική και στην Επικοινωνία, ο Luca Artioli συνέχισε μια επιτυχημένη καριέρα στην εικονογράφηση και το δημιουργικό σχέδιο. Το 1994 έγινε ανώτερος σχεδιαστής στην PMGroup, όπου φρόντιζε αξεσουάρ και διακόσμηση για μάρκες όπως η Katherine Humnett, η Uniform, η Tourquise, η Chevignon και η Mama Noel. Το 1997 ίδρυσε το Studio BEATBOX για να συνεργαστεί με άλλες μεγάλες εταιρείες στη δημιουργία τσαντών, αντικειμένων και γραφικών. Από το 2013 μοιράζεται τον πολύτιμο συνδυασμό της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, της δημιουργικής τεχνογνωσίας και των τεχνικών γνώσεων παραγωγής κατ’ ιδίαν με διάφορους πελάτες σχεδιασμού. Πάντα προσπαθώντας να επιτύχετε την πρωτοτυπία και το στυλ, με βάση την κομψότητα και την ισορροπία.

TERA

A modern take on the basic bag.

 

MARGHERITA MATTICARI

Με μια φιλελεύθερη αντικομφορμιστική προσωπικότητα, η Margherita έχει αποδείξει τον μοναδικό της τρόπο να συλλαμβάνει προϊόντα με ισχυρή ταυτότητα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΜΟ

Πρακτικό και ευέλικτο, το Packable είναι μια συλλογή από αναδιπλούμενες τσάντες. Πολύ λειτουργικά και τέλεια για ταξίδια, μπορείτε να τα διπλώσετε άνετα στο κάλυμμά τους με φερμουάρ.

 

YOANN JACQUON

Ο Γάλλος σχεδιαστής, Yoann Jacquon γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1989. Από την αρχή του, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τις πολιτιστικές και τεχνικές πτυχές της συμβίωσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης και πώς το σχέδιο μπορεί να παίξει το ρόλο του μεσολαβητή μεταξύ αυτών των δύο οντοτήτων. Για αυτόν, το σχέδιο αντιπροσωπεύει την έκφραση της ανθρώπινης νοημοσύνης στη σχέση της με τη φύση.

 

ADRIAN & JEREMY WRIGHT

Ο Adrian και ο Jeremy Wright δημιούργησαν το στούντιο τους, DesignWright, το 2005. Η προσέγγισή τους επικεντρώνεται στην απλοποίηση της εμφάνισης και της αίσθησης των πραγμάτων. Και τα δύο αδέρφια έχουν τεχνικό υπόβαθρο και έχουν γερές βάσεις στην κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής. Διαθέτουν μια σειρά προϊόντων κουζίνας και σπιτιού, σχεδιασμένα για πελάτες όπως οι Lexon, Joseph Joseph και Normann Copenhagen, και καθιέρωσαν τη DesignWright ως μια καινοτόμο και έξυπνη εταιρεία, που καταξιώθηκε τόσο από τη βιομηχανία όσο και από τους καταναλωτές.

FLIP

Δημιουργήθηκε από τους Adrian και Jeremy Wright, αυτό το βραβευμένο ξυπνητήρι ανάβει και σβήνει αναποδογυρίζοντας το. Με ενεργοποιημένα και απενεργοποιημένα πρόσωπα, οθόνη LCD και αναβολή αισθητήρα αφής, το FLIP διατίθεται σε φινίρισμα από καουτσούκ που προσφέρει απαλή αίσθηση και συμπαγή σχεδιασμό που το καθιστά τον τέλειο σύντροφο δίπλα στο κρεβάτι ή το ταξίδι.